Στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ. κύκλωμα ναρκωτικών της πλατείας Εξαρχείων

Νέο χτύπημα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών των Εξαρχείων, κατάφερε σήμερα η αστυνομία μετά από αιφνιδιαστική επιχείρηση που πραγματοποίησε για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα στην πλατεία των Εξαρχείων. 

Από την επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής στην οποία συνέδραμε η ΟΠΚΕ και τα ΜΑΤ, οι αστυνομικοί προσήγαγαν συνολικά 16 άτομα (3 Έλληνες και 13 αλλοδαπούς).

Από τους προσαχθέντες κρατήθηκαν τελικά 2 αλλοδαποί, εκ των όποιων ένας ανήλικος Αφγανός (17 ετών) και ένας 28χρονος Αλβανός, στην κατοχή των όποιων βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών.

Η επιχείρηση αυτή εντάσσεται στις δράσεις για την κλιμάκωση των επεμβάσεων στα Εξάρχεια που έχουν κυρίως στόχο την αντιμετώπιση της μικροδιακίνησης ναρκωτικών, καθώς και της μικροεγκληματικότητας για την αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών στην περιοχή, σύμφωνα με την αστυνομία. 

Οι αστυνομικοί σήμερα έκαναν εξονυχιστική έρευνα στην περιοχή της πλατείας Εξαρχείων, με σκοπό να εντοπίσουν κρυψώνες μικροποσοτήτων ναρκωτικών που χρησιμοποιούν οι έμποροι για την καθημερινή προμήθεια των χρηστών.

Οι επιχειρήσεις αυτές, συμφωνά με το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, θα συνεχιστούν.

Πηγή: skai.gr -AMΠΕ