Κλείσιμο

Ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για απόπειρα εισβολής στο γραφείο Κατσίκη

Η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη.

Με ανάρτησή τουςς σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα μέλη του Ρουβίκωνα κατηγορούν τον Κατσίκη για ομοφοβία και ρατσισμό, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι στο παρελθόν έχει ταυτίσει την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία.

Η παραδοχή Ρουβίκωνα αδειάζει ουσιαστικά τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο οποίος είχε αποδώσει την απόπειρα εισβολής στο γραφείο Κατσίκη σε ακροδεξιά στοιχεία και καλούσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου να απομονώσουν πλήρως τα ακροδεξιά στοιχεία, που όπως εκτίμησε επιχειρούν να εμποδίσουν την ελεύθερη έκφραση και ψήφο των βουλευτών, ώστε όπως είπε χαρακτηριστικά να μην τους δίνεται οξυγόνο να εκδηλωθούν.

Ο Πάνος Καμμένος είχε καταγγείλει το πρωί μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter την απόπειρα κουκουλοφόρων να εισβάλουν στο γραφείο του Κατσίκη, καλώντας παράλληλα τον εισαγγελέα να παρέμβει, προκειμένου να τεκμηριώσει το αδίκημα των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος

Αμέσως μετά την ανάληψη ευθύνης από τον Ρουβίκωνα, ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ επανήλθε και με νεότερη ανάρτηση σημείωσε ότι όποιος φοράει κουκούλα όπου και αν ανήκει όταν εκφοβίζει εκλεγμένους συμμετέχει σε προπαρασκευαστικές πράξεις κατά του πολιτεύματος. Πρόσθεσε δε, ότι «ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται».

«Καμία δε φορά και εισπράττει ....» καταλήγει η ανάρτηση.
Πηγή: skai.gr