Γιουχαΐσματα και αποδοκιμασίες σε Κοντονή και Τζάκρη στα Γιαννιτσά (video)

Αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα δέχθηκαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη καθώς αποχωρούσαν από το κτήριο όπου στεγάζεται η Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο των Γιαννιτσών.

Ο κόσμος που βρισκόταν έξω από την Εισαγγελία από όπου εξήλθαν φώναζε μάλιστα «προδότες».

Ο κ Κοντονής και η κ. Τζάκρη στη συνέχεια θα επισκεφθούν την Έδεσσα όπου θα συναντηθούν με δικαστικούς. Και εκεί, όπως και στα Γιαννιτσά, υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία.

Σύνδεση του περιστατικού με την Νέα Δημοκρατία και την Χρυσή Αυγή επιχείρησαν ο υπουργός Δικαιοσύνης, η βουλευτής και το κυβερνών κόμμα.

«Η κοινή παρουσία και δράση σήμερα στα Γιαννιτσά 15-20 ακροδεξιών και επωνύμων στελεχών της ΝΔ με μέλη της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής καταδεικνύει τον πανικό που βρίσκεται ο κ. Μητσοτάκης και το κόμμα του, μετά τις αποκαλύψεις του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά για τον τρόπο που διαπραγματευόταν η δεξιά επί 25 χρόνια και τα όσα είχε αποδεχτεί», δήλωσε ο κ. Κοντονής.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η κ. Τζάκρη, η οποία σημείωσε ότι είναι «προφανές ότι η ΝΔ έχει καταστεί πολιτικός όμηρος για λόγους εσωτερικής πολιτικής ενότητας της ακροδεξιάς εσωκομματικής της πτέρυγας».

«Οι δήθεν αυθόρμητες αποδοκιμασίες από πολίτες σε υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι παρά στημένα επεισόδια από μεμονωμένα ακροδεξιά στοιχεία, και με τη συμμετοχή στελεχών της ΝΔ. Πρόκειται για περιθωριακές ενέργειες και ως τέτοιες τις αντιμετωπίζουμε», ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: skai.gr