ΗΠΑ: Επαίσχυντη αδικία στις οικογένειες των θυμάτων η άδεια στον Κουφοντίνα

Μύδρους για την απόφαση χορήγησης τρίτης άδειας στον αρχιεκτελεστή της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα εξαπολύει η πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα σε μια ιδιαίτερα σκληρή της δήλωση στο Twitter. 

"Καταδικάζουμε κατηγορηματικά αυτή την τρίτη άδεια σε έναν καταδικασμένο τρομοκράτη και δολοφόνο. Είναι μια επαίσχυντη αδικία στις οικογένειες των πολυάριθμων θυμάτων του και ένα περαιτέρω κίνητρο για τους αναρχικούς οπαδούς του να διαπράττουν βίαιες και καταστροφικές πράξεις στο όνομά του" αναφέρει χαρακτηριστικά η αμερικανική πρεσβεία. 

Με μία οργισμένη ανάρτηση στο Facebook o Κώστας Μπακογιάννης σχολίασε την τρίτη άδεια που πήρε ο δολοφόνος του πατέρα του, Δημήτρης Κουφοντίνας.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης ανέφερε στον ΣΚΑΪ "είπα ότι είναι εκτελεστής, είναι εγκληματίας, έχει δικαστεί για τις ενέργειές του, και έχει δικαίωμα να κάνει χρήση των νομίμων διατάξεων. Η πολιτεία δεν υποχωρεί, εφαρμόζει το νόμο σε όλους, εδώ δίνουν άδεια σε εμπόρους ναρκωτικών". 

Σημειώνεται ότι ο τρομοκράτης θα έχει αυτή τη φορά ευνοϊκότερους όρους αποφυλάκισης, αφού θα παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, μόνο μια φορά την ημέρα. 
Πηγή: skai.gr