Κλείσιμο

Η κατάθεση του Παραολυμπιονίκη για τον φόνο σε πρακτορείο στο Μοσχάτο

Βροχή ερωτήσεων δέχτηκε κατά την απολογία του ο Παραολυμπιονίκης Β.Τ. που κατηγορείται για τη πως δολοφόνησε στο πρακτορείο του στο Μοσχάτο τον 47χρονο ξενοδόχο Μ.Λ.

Ο Β. T, που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο έπειτα από τροχαίο ατύχημα που είχε σε ηλικία 24 ετών, παραδέχθηκε στο δικαστήριο πως διατηρούσε ερωτική σχέση με τη σύζυγο του θύματος. Πλήν όμως όπως είπε, ήταν μικρή σε διάρκεια, χωρίς κανένα «ιδιαίτερο συναισθηματικό δέσιμο» και πως ο δεσμός αυτός ξεκίνησε αφού εκείνη του είπε πως έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου με τον 47χρονο.

Ξεκινώντας την απολογία του ο κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος, εξέφρασε την μεταμέλειά του για ότι έγινε και στη συνέχεια περιέγραψε σε δικαστές και ενόρκους περιστατικά απειλών και εκφοβισμού που όπως είπε δέχονταν από το θύμα, τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του, λόγω της σχέσης που είχε ξεκινήσει με τη σύζυγο του 47χρονου, Κατερίνα, τον Σεπτέμβριο του 2015.

«Ήθελα να τον τρομάξω»

Φτάνοντας στην νύχτα που έλαβε χώρα το έγκλημα ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι είχε κλείσει ραντεβού με τον 47χρονο στο πρακτορείο του, διότι το θύμα ήθελε και πάλι να του μιλήσει για το δικαστήριο που τον είχε καλέσει να καταθέσει ως μάρτυρας.

Το ραντεβού κλείστηκε σύμφωνα με τον κατηγορούμενο και πάλι με πρωτοβουλία του θύματος και ενώ, κατά τον ίδιο είχαν προηγηθεί διάφορά περιστατικά απειλών και εκφοβισμού εναντίον του.

«Σκέφτηκα να έχω το όπλο μαζί μου και σε περίπτωση που με βρίσει ή με απειλήσει να το βγάλω για να τον τρομάξω. Έκλεισα και το καταγραφικό της κάμερας γιατί σκέφτηκα πως αν τον τρομάξω με το όπλο θα κάνει καταγγελία στην αστυνομία», ανέφερε ο κατηγορούμενος προκαλώντας την αντίδραση της προέδρου. «Δηλαδή μας λέτε ότι σκοπεύατε να βγάλετε όπλο και δεν θέλατε να υπάρχουν στοιχεία για ότι θα γινόταν εκεί μέσα;!».
Πηγή: skai.gr - Δημήτρης Δαμιανός