Ζάκυνθος: Ομολόγησε τη δολοφονία του 70χρονου ο 26χρονος γιoς του

Ο 26χρονος γιος του άτυχου 70χρονου, είναι τελικά ο δράστης της στυγερής δολοφονίας που συγκλόνισε τη Ζάκυνθο, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας στην περιοχή των Βολιμών. O νεαρός άνδρας προσήχθη περίπου στις δώδεκα το βράδυ της Τρίτης στην Ασφάλεια Ζακύνθου και δύο ώρες αργότερα, ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, στους αξιωματικούς της Αστυνομικής διεύθυνσης Ζακύνθου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Α.Τ. Ζακύνθου, κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων ο 26χρονος και η μητέρα του υπέπεσαν σε πολλές αντιφάσεις, κάτι που έκανε τους αστυνομικούς να τους υποπτεύονται. Υποψίες που ενισχύθηκαν και από το γεγονός ότι δεν παρέστησαν στην κηδεία του 70χρονου.

Ο 26χρονος φαίνεται να είχε σχεδιάσει πολύ καλά τη δολοφονία του πατέρα του, καθώς του είχε κλείσει ραντεβού στην ερημική τοποθεσία, πριν το χωριό των Βολιμών. Οι δύο άντρες έδωσαν ραντεβού στο συγκεκριμένο μέρος και όταν ο άτυχος ηλικιωμένος στάθμευσε το αυτοκίνητο του, ο 26χρονος τον πυροβόλησε στο κεφάλι και στον αριστερό ώμο με καραμπίνα με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει ακαριαία.




Πηγή: skai.gr