Μεταμελημένη δηλώνει η 44χρονη εμπλεκόμενη στο κύκλωμα με τα αντικαρκινικά

Απολύτως συντετριμμένη και μεταμελημένη για όλες της τις πράξεις δηλώνει η 44χρονη γιατρός του Λαϊκού νοσοκομείου, η οποία φέρεται να έχει ρόλο κλειδί στο κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα και προφυλακίστηκε χθες, μετά την απολογία της στην ανακρίτρια διαφθοράς.

Σύμφωνα με το απολογητικό της υπόμνημα ζητάει συγγνώμη για όλες της τις πράξεις, που είχαν ως συνέπεια την όποια βλάβη (οικονομική ή ηθική) προκλήθηκε τόσο σε τρίτους, όσο και στο Ελληνικό Δημόσιο και αναφέρει ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. 

Σημειώνει ότι διέπραξε τα αδικήματα αυτά όχι για δικό της περιουσιακό όφελος αλλά επειδή υπήρξε θύμα πολύμηνου εκβιασμού καθώς δεχόταν σοβαρές απειλές τόσο για τη δική της ζωή, όσο και του συζύγου της.

Στην απολογία της αναρωτιέται πως κατάφερναν και εξασφάλιζαν τα φάρμακα τα μέλη του κυκλώματος μιας και για να εκτελεστεί η εκάστοτε συνταγή από τα φαρμακεία ήταν αναγκαίο να προσκομιστούν σειρά πιστοποιητικών εγγράφων όπως το βιβλιάριο του ασθενούς γραμμένο και σφραγισμένο από τον ογκολόγο γιατρό, η ηλεκτρονική συνταγή, η γνωμάτευση του ιατρού θεωρημένη από το γραφείο κίνησης του Νοσοκομείου και η βιοψία του, κάτι που οι αρχές μένει να ερευνήσουν.
Πηγή: skai.gr