Ανθρωποκτονία στη Μάνδρα: Γνωστός της 51χρονης ο δολοφόνος;

Το σενάριο η 51χρονη που δολοφονήθηκε στη Μάνδρα Αττικής να γνώριζε το δολοφόνο της, έχοντας προσωπικές ή οικονομικές διαφορές μαζί του, εξετάζουν σοβαρά οι αρχές.

Με βάση τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές, ο εκτελεστής της 51χρονης βρισκόταν σε απόσταση μικρότερη του ενός μέτρου από το θύμα τη στιγμή των πυροβολισμών, πυροβόλησε δηλαδή δυο φορές σχεδόν εξ επαφής. Παράλληλα, ο τρόπος εκτέλεσης της 51χρονης στη Μάνδρα δείχνει μένος του δράστη για το θύμα.

Από την εξερεύνηση του χώρου αλλά και την θέση που βρέθηκε η σορός της άτυχης γυναίκας, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εκτιμούν πως ο δράστης φαίνεται να συνομίλησε με την 51χρονη και στη συνέχεια, ενώ την κοιτούσε, την πυροβόλησε δυο φορές.

Το γεγονός πως το θύμα έχει δεχτεί τους πυροβολισμούς από μπροστά απομακρύνει (χωρίς πάντως να αποκλείει) το ενδεχόμενο ο δράστης να είναι επαγγελματίας εκτελεστής, καθώς, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι επαγγελματίες δολοφόνοι συνήθως προτιμούν να πυροβολούν στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
Πηγή: skai.gr