Κλείσιμο

Συνελήφθη 39χρονος Βούλγαρος για ληστεία και ανθρωποκτονία το 2010

Στη σύλληψη ενός 39χρονου Βούλγαρου ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση ανθρωποκτονίας και ληστείας τον Νοέμβριο του 2010 σε βάρος 53χρονου στην Πάτρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, στις 23 Νοεμβρίου του 2010 τρεις Βούλγαροι είχαν στήσει καρτέρι στον 53χρονο, στην είσοδο της οικίας του και αφού τον χτύπησαν τον οδήγησαν στο εσωτερικό του σπιτιού του από όπου και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο.

Στη συνέχεια μετέφεραν το θύμα σε αγρόκτημα, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του και τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου χρησιμοποιώντας οικοδομικά εργαλεία.

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί, με διεθνές ένταλμα σύλληψης, το έτος 2017, στην Βουλγαρία, μια 36χρονη Βουλγάρα, η οποία μετά την έκδοσή της στην Ελλάδα, προφυλακίστηκε.

Ο 39χρονος δράστης συνελήφθη στις 18 Μαΐου στον Προμαχώνα Σερρών, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του από το 2016 ένταλμα σύλληψης για διάπραξη ληστείας και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών που είχε διαπράξει στη Λάρισα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, όπου αφού ολοκληρωθεί η ποινική διαδικασία για την εμπλοκή στην ληστεία που είχε διαπράξει στην Λάρισα, θα μεταχθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Πηγή: ΣΚΑΪ.gr