Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός κλοιός για την επίσκεψη Τσίπρα στον Μπουτάρη

Σε αστυνομικό κλοιό βρίσκεται από το πρωί το δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στον Γιάννη Μπουτάρη, οι οποίοι συναντώνται αυτή την ώρα. Στο σημείο υπήρχε και σκύλος της αστυνομίας που διενήργησε τον απαραίτητο έλεγχο στο κτίριο και τουλάχιστον τρεις κλούβες των ΜΑΤ.

Ο πρωθυπουργός επισκέπτεται το δήμαρχο Θεσσαλονίκης για να τού συμπαρασταθεί για τη βάναυση επίθεση που δέχθηκε το περασμένο Σάββατο, και κατόπιν αναμένεται να κάνει δηλώσεις. 

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η κίνηση Τσίπρα πιθανώς να γίνεται και στο πλαίσιο «ανοίγματος» στην Κεντροαριστερά, αλλά και πολιτικής υποστήριξης του κ. Μπουτάρη από τον ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως διαπιστώθηκε, ανάμεσα στα άτομα που επιτέθηκαν στον κ. Μπουτάρη το περασμένο Σάββατο ήταν και ένας αστυνομικός. Να συνεχίσουν το έργο τους και «να φτάσουν όχι μόνο στα "στρατιωτάκια"», που εκτελούν πράξεις, όπως η επίθεση εναντίον του, κάλεσε τις αρχές ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Τσίπρας θα παρεβρεθεί και στην κηδεία του Χάρρυ Κλυνν που θα γίνει στις 12 μετά το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Πηγή: skai.gr