Πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω δύο κατά συρροή ληστές στις Σέρρες

Σε επ’ αυτοφώρω σύλληψη δύο ανδρών, ηλικίας 32 και 24 χρόνων, οι οποίοι το τελευταίο τετράμηνο διέπρατταν κλοπές σε καταστήματα και επιχειρήσεις, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές των Σερρών.

Στη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, συμπεριλαμβάνεται ακόμη ένας 24χρονος συνεργός τους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, από τον περασμένο Ιανουάριο οι δύο συλληφθέντες διέπρατταν κλοπές στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών χρησιμοποιώντας δύο κλεμμένα οχήματα.

Ενέχονται σε 17 περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών από καταστήματα και επιχειρήσεις, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, μεταλλικά αντικείμενα, εργαλεία, καπνικά είδη και άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις 40.000 ευρώ.

Από τους αστυνομικούς εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν τα δύο παραπάνω κλεμμένα οχήματα που χρησιμοποιούσαν, καθώς και μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται, προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ