Στο ΣτΕ προσέφυγε ο πρώην Πρόεδρος της ΕΕΤΤ Ν. Παπαουλάκης

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε ο πρώην αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) Νικόλαος Παπαουλάκης, ζητώντας την ακύρωση της απόφασης με την οποία παύθηκε από τη θέση που κατείχε.

Η υπόθεση έχει και πολιτικές προεκτάσεις καθώς, τον περασμένο Οκτώβριο, λόγω της συμμετοχής του κ. Παπαουλάκη σε συνάντηση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας με τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αθηνών, εμφανίστηκε ότι δήθεν λειτουργεί ως σύμβουλος της βουλευτού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου.

Όπως διαφαίνεται από το περιεχόμενο της αίτησής του, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται ευθέως, η απόλυση του αποτελεί έμμεση πολιτική εκδικητική ενέργεια της Κυβέρνησης.

Το Φθινόπωρο του 2017 του ζητήθηκε από τη Ν.Δ. να συμμετέχει σε συζήτηση στα γραφεία του κόμματος για τη μετάβαση του ραδιοφώνου από την αναλογική στην ψηφιακή εποχή. Πράγματι στο αίτημα ανταποκρίθηκε και παραβρέθηκε στη συνάντηση αυτή, όπως είχε κάνει και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν όταν κλήθηκε από άλλους φορείς (εκτός Ν.Δ.).

Όπως αναφέρει στην αίτησή του, μετά την επίμαχη συνάντηση δέχθηκε επίθεση από μερίδα του φιλοκυβερνητικού Τύπου, από την οποία διασύρθηκε δημόσια, καθώς εμφανίστηκε ως έμμισθος σύμβουλος της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου και ως εντεταλμένος σύμβουλος του κ. Σαμαρά.
Πηγή: Ιωάννα Μάνδρου