Εντοπίστηκε η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στη Νέα Σμύρνη

Εντοπίστηκε η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ακάλυπτο πολυκατοικίας, στην οδό Πριγκιποννήσων, στη Νέα Σμύρνη.

Πρόκειται για μια 22χρονη Ελληνίδα, η οποία κρατείται στην Ασφάλεια Αττικής και ανακρίνεται αυτήν την ώρα.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας, η νεαρή γυναίκα είναι φοιτήτρια και κατά πάσα πιθανότητα, είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη την οποία προσπαθούσε να κρύψει.

Διαμένει μαζί με την μητέρα της σε μια από τις πέντε πολυκατοικίες που είχαν πρόσβαση στον ακάλυπτο των πολυκατοικιών που εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του μωρού. 

Η 22χρονη αναμένεται να συλληφθεί με τις κατηγορίες της παιδοκτονίας. Θα οδηγηθεί στην ασφάλεια Αττικής για να δώσει κατάθεση σχετικά με το τι συνέβη. Δεν έχει ξακαθαριστεί αν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες και η μητέρα της.

Εν τω μεταξύ, από τη νεαρή γυναίκα λήφθηκε DNA και αναμένονται τα αποτελέσματα της διαδικασίας σύγκρισης με το γενετικό υλικό του νεκρού βρέφους.

Σύμφωνα με την η νεκροψία το βρέφος γεννήθηκε υγιές, ενώ σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, πέθανε τουλάχιστον 12 ώρες πριν βρεθεί.

Πέθανε πιθανότατα από παθολογικά αίτια, λόγω έλλειψης φροντίδας και των κακουχιών με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπο τις πρώτες ώρες της ζωής του.

Το αγοράκι βρέθηκε τυλιγμένο σε σεντόνι μαζί με τον ομφάλιο λώρο, από ένοικο της πολυκατοικίας που έβλεπε στον ακάλυπτο, στις 16:30 το απόγευμα του Σαββάτου.




Πηγή: skai.gr