Τρεις άντρες ψάχνει η ΕΛΑΣ για την ανθρωποκτονία 19χρονου στο Μαρούσι

Τρεις Αλβανοί, ηλικίας 23, 24 και 33 ετών, είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες της δολοφονίας 19χρονου που διαπράχθηκε στις 18 Μαρτίου 2018, στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι, καθώς και της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών φίλων του θύματος, που ήταν μαζί του εκείνη τη στιγμή.

Την υπόθεση εξιχνίασε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σε βάρος των τριών δραστών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, ενώ παράλληλα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία έκδοσης διεθνών ενταλμάτων.

Όπως εξακριβώθηκε, ο 23χρονος δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 19χρονο, στο θώρακα, ενώ με το ίδιο μαχαίρι αποπειράθηκε να τραυματίσει και δύο φίλους του θύματος. Στη συνέχεια, ένας άλλος δράστης, ο 33χρονος, επιχείρησε, επίσης με μαχαίρι, να τραυματίσει τον τρίτο από τους φίλους του θύματος.

Σημειώνεται ακόμη, ότι οι τρεις Αλβανοί, οι οποίοι αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές, είναι σεσημασμένοι για ληστείες, κλοπές, καθώς και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Πηγή: skai.gr