Καμμένος: Έχουμε αξιωματικό και υπαξιωματικό ομήρους σε τουρκικές φυλακές

Νέες δηλώσεις περί ομηρίας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών  από τον υπουργό άμυνας Πάνο Καμμένο. 

Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο ελληνικός λαός βρίσκεται δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις σε αυτές τις στιγμές, που έχουμε έναν αξιωματικό και έναν υπαξιωματικό ομήρους στις τουρκικές φυλακές υψίστης ασφαλείας. Όπως ακούσατε και στην ημερησία διαταγή του Αρχηγού ΓΕΣ, ο νους μας είναι συνέχεια σε αυτούς και βεβαίως σε όλο το προσωπικό που αποτελεί το κύριο οπλικό μας σύστημα

Όσα δισεκατομμύρια ευρώ και εάν δαπανήσουμε για νέα μέσα, θα είναι άχρηστα αν δεν υπάρχουν ο υψηλός επαγγελματισμός και το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων, η ψυχή του Έλληνα στρατιώτη, του αξιωματικού, του υπαξιωματικού.

Με αυτό το μεγάλο εξοπλιστικό προσόν που έχει ο ελληνικός λαός, δεν απειλείται από κανέναν. Επιθυμούμε την ειρήνη, εργαζόμαστε για την ειρήνη και θα κάνουμε τα πάντα για να διαφυλάξουμε την ειρήνη, αλλά δεν θα πρέπει να τολμήσει κανείς να αμφισβητήσει ούτε ένα χιλιοστό της εθνικής μας κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας».


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου και η Ειδική Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Καλλιόπη Παπαλεωνίδα παρέστησαν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς, που πραγματοποιήθηκαν στη Σχολή Πεζικού στη Χαλκίδα.


Πηγή: Skai.gr