Κλείσιμο

Εκδήλωση Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης για προσωπικά δεδομένα

Εκδήλωση για το νέο νομικό πλαίσιο που προβλέπει τη διαχείριση προσωπικών δεδομένων διοργανώνει από κοινού με το Οικονομικό Επιμελητήριο το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Ο Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Θάνος Κουλουτμπάνης δήλωσε για το θέμα: «Η ενημέρωση των μελών του επιμελητηρίου μας για τον ευρωπαϊκό κανονισμό προσωπικών δεδομένων και την διαχείριση τους είναι μέγιστης σημασίας καθώς από το τέλος Μαΐου η τυχόν μη συμμόρφωση μπορεί να οδηγήσει σε επιβολή προστίμων που θα δημιουργήσουν προβλήματα στην λειτουργία τους.»

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Ε.Ε.Θ. την Πέμπτη 26 Απριλίου, στις 6 το απόγεμα, ειδικευμένα επιστημονικά στελέχη θα αναλύσουν όλες τις πτυχές του νέου νομικού πλαισίου, που ήδη ισχύει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και καλύπτει όλες τις παραμέτρους της διαχείρισης προσωπικών δεδομένων (GDPR).

Το νέο νομικό πλαίσιο αφορά όλους τους επαγγελματίες, επιστήμονες και επιχειρήσεις που διατηρούν λίστες και βάσεις δεδομένων για τους πελάτες, τους εργαζόμενους ή τους προμηθευτές τους (ηλεκτρονικές και ταχυδρομικές διευθύνσεις, τηλεφωνικούς αριθμούς κλπ).



Πηγή: skai.gr