Θεσσαλονίκη: Διαδηλωτής γροθοκοπά αστυνομικό σε διαδήλωση και φεύγει (vid)

Ο δικηγόρος της Θεσσαλονίκης, Θανάσης Καρατσιώλης το Σάββατο (14/4) βρέθηκε μπροστά στην διαμαρτυρία για την επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία. στο εμπορικό κέντρο Πλατεία, στην οδό Τσιμισκή,

Με το κινητό του, ο δικηγόρος κατέγραψε την στιγμή που διαδηλωτής έριξε κάτω αστυνομικό και άρχισε να τον χτυπάει μπουνιές στο πρόσωπο και σε άλλα μέρη του σώματος. Ο δικηγόρος ανέβασε το βίντεο στο facebook τονίζοντας την διακριτική παρουσία των αστυνομικών στην διαδήλωση.

«Όλα κυλούσαν ομαλά, η παρουσία των αστυνομικών ήταν ελάχιστη (ούτε μισή διμοιρία) και διακριτική, χωρίς να προκαλέσει τους διαδηλωτές ούτε στο ελάχιστο, παρακολουθώντας τα δρώμενα με τα συνθήματα και τις βωμολοχίες, από απόσταση, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.Τότε ξαφνικά οι διαδηλωτές, απόλυτα οργανωμένα και συντονισμένα, επιτέθηκαν με μένος προς τα παρευρισκόμενα όργανα της τάξης (έκαναν ντου κανονικό), με αποτέλεσμα να δεχτούν και απρόκλητα γρονθοκοπήματα κάποιοι αστυνομικοί, οι οποίοι κυριολεκτικά έπεσαν θύματα της οργής των μπαχαλάκηδων...» αναφέρει στην περιγραφή του βίντεο.

Πηγή: Skai.gr