Κλείσιμο

Ανατροπή: Η 25χρονη επιμένει ξανά ότι έπεσε θύμα «δράκου» στο Γκύζη

Συνεχίζονται οι ανατροπές στην υπόθεση του σκηνοθετημένου ή μη βιασμού στο Πεδίον του Άρεως που κατήγγειλε την περασμένη Τετάρτη μία 25χρονη γυναίκα.

Η νεαρή γυναίκα είχε καταγγείλει ότι έγινε απόπειρα βιασμού, μετά υπαναχώρησε και είπε ότι εφύηρε την ιστορία, ενώ τώρα ανασκευάζει εκ νέου τη μαρτυρία της, υποστηρίζοντας πως υπέγραψε την κατάθεση της στην Αστυνομία χωρίς να την διαβάσει.

Η οικογένεια της 25χρονης που κατήγγειλε την απόπειρα βιασμού, έχει ορίσει δικηγόρο και υποστηρίζει ότι δεν αναγνωρίζει το περιεχόμενο της δεύτερης κατάθεσής της και επιμένει στην αρχική της κατάθεση, ενώ θα πάει σήμερα να δώσει νέα κατάθεση.

Ο δικηγόρος της 25χρονης, Αντώνης Φούσας, δήλωσε πως η 25χρονη νοσηλεύτηκε τρεις ημέρες στο νοσοκομείο και θα πάει να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενω συμπλήρωσε:

«Η κοπέλα μου είπε ότι δεν κατάλαβε αν υπέγραψε την συμπληρωματική κατάθεση σύμφωνα με την οποία αναιρούσε την πρώτη της κατάθεση. Βρίσκεται σε τέτοιο σοκ και σε τέτοια άσχημη ψυχολογική κατάσταση που λέει ότι δεν κατάλαβε. Σε εμένα επιμένει ότι δέχτηκε επίθεση με σκοπό να την βιάσουν. Επίσης επιμένει ότι ο δράστης την τραυμάτισε και ότι δεν αυτοτραυματίστηκε με έναν σουγιά στην κοιλιά, στο μηρό και το στήθος».

Η 25χρονη είχε καταγγείλει στην αστυνομία, ότι ένας άγνωστος προσπάθησε να την βιάσει το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, στην περιοχή του Γκύζη. Η γυναίκα έπεσε σε αντιφάσεις, ενώ κατέθετε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και τελικά παραδέχθηκε ότι δεν έγινε απόπειρα βιασμού σε βάρος της και πως αυτοτραυματίστηκε.

Αρχικά, η 25χρονη είχε καταγγείλει ότι μόλις έφυγε από την κλινική που εργαζόταν, γύρω στις 20:30 και ενώ περπατούσε στην οδό Θεριανού, ένας άγνωστος, με την απειλή μαχαιριού, προσπάθησε να την βιάσει και όταν αυτή αντιστάθηκε ο δράστης την τραυμάτισε. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, ο δράστης στη συνέχεια έφυγε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε φίλος του.

Όπως είχαν τονίσει αστυνομικές πηγές στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, έπειτα από την καταγγελία της κοπέλας, κάτι δεν πήγαινε καλά στα όσα υποστήριζε, ενώ ήταν περίεργο να περιμένει τον επίδοξο βιαστή της συνεργός με μοτοσικλέτα. Έπειτα από τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών η 25χρονη έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά παραδέχθηκε ότι «σκηνοθέτησε» την απόπειρα βιασμού της για ένα προσωπικό θέμα της.


Πηγή: Skai.gr