To μήνυμα των παιδιών στον αδικοχαμένο πατέρα τους: Πάντα στην καρδιά μας

Μήνυμα στον αδικοχαμένο πατέρα τους Γιώργο Μπαλταδώρο που έχασαν τόσο πρόωρα, ότι ποτέ δεν θα τον ξεχάσουν έστειλαν τα δύο ανήλικα παιδιά του. «Μπαμπάκα μας, καμάρι μας, θα είσαι πάντα στην καρδιά μας» αναγράφεται στο στεφάνι των παιδιών του άτυχου σμηναγού.

Το φρόνημα και την προσφορά του Γιώργου Μπαλταδώρου στην πατρίδα, εξήρε στενός φίλος και συνάδελφος του εκλιπόντος στην κηδεία, σε ένα συγκινητικό επικήδειο. Απευθυνόμενος στον εκλιπόντα, ο αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας Σπύρος Καρέλης ανέφερε χαρακτηριστικά: «αγάπησες κάθε σημείο της πονεμένης αυτής γης, της οποίας η τελευταία πλαγιά είναι ποτισμένη με αίμα. Πάλεψες παλικαρίσια και παλικαρίσια έφυγες με χαμόγελο. Σε φοβόταν ο ουρανός».

«Η 114 Πτέρυγα Μάχης θα σε διαφυλάττει πάντοτε στη μνήμη της. Η Πατρίδα μας σε κατατάσσει μεταξύ των ηρώων. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή σου εκεί που δεν υπάρχει πόνος. Η οικογένεια σου θα είναι οικογένεια μας» πρόσθεσε ο Σπύρος Καρέλης.

«Σε φοβόταν ο ουρανός... Η άπονη μοίρα δεν σε άφησε να συνεχίσεις το έργο σου με τα ατσάλινα φτερά... Η οικογένειά σου ήταν και θα είναι δική μας» σημείωσε ο συνάδελφός του, και ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ η σύζυγός του Μπαλταδώρου κατέρρευσε.

«Καλό παράδεισο
άγγελέ μου» φώναξεε η μητέρα του υποβασταζόμενη, καθώς μετέφεραν το φέρετρο του άτυχου πιλότου στην τελευταία του κατοικία.

Πηγή: skai.gr