Στην κακιά ώρα απέδωσε τη δολοφονία του αδερφού του ο 65χρονος στην Ερέτρια

Στην κακιά ώρα απέδωσε την εν ψυχρώ δολοφονία του 70χρονου αδερφού του ο 65χρονος δράστης, την ώρα που έβγαινε από την αίθουσα του δικαστηρίου, φρουρούμενος.

Ο δράστης, που διέμενε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, έστησε την Τρίτη καρτέρι θανάτου στον αδερφό του, έξω από το σπίτι του στο χωριό Μαγούλα Ερέτριας και μόλις εκείνος εμφανίστηκε, τον εκτέλεσε με κυνηγετική καραμπίνα, πυροβολώντας από κοντινή απόσταση.

Λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο σημείο του φονικού και ο γιος του, ο οποίος είχε ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη για να προλάβει το κακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαμάχες ανάμεσα στα δύο αδέρφια ήταν σχεδόν καθημερινές, γεγονός που εξώθησε τον 65χρονο να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, μετά και από παρότρυνση του γιου του, προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον συνήγορο του δράστη, το θύμα συνέχισε να μηνύει τον 65χρονο και μάλιστα πριν λίγες ημέρες είχε υποβάλλει δύο ακόμα μηνύσεις, γεγονός που φέρεται να όπλισε το χέρι του δράστη.

Επιπλέον, ο συνήγορος ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης του έχει ιστορικό ψυχιατρικών νοσηλειών και θα ζητήσει ιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ο 65χρονος ζήτησε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή το πρωί.
Πηγή: skai.gr