Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Νίκος Γρυλλάκης

«Έφυγε» αδόκητα το πρωί του Σαββάτου από τη ζωή ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Γρυλλάκης. Όπως επισημαίνει η ΕΡΤ στην ιστοσελίδα της, ο Ν. Γρυλλάκης υπηρέτησε για πάνω από 30 χρόνια «με πάθος και ζήλο τη δημοσιογραφία, μέσα από τις εφημερίδες και την τηλεόραση».

Επίσης, «το ήθος του Νίκου ήταν ξεχωριστό, όπως και το φιλότιμό του, πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων».

Όλοι οι εργαζόμενοι και οι συνάδελφοί του στην ΕΡΤ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Aπό το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Η ξαφνική απώλεια του Νίκου Γρυλλάκη, δημοσιογράφου της ΕΡΤ, εξαίρετου συναδέλφου και αγαπητού φίλου αφήνει σήμερα φτωχότερη τη δημοσιογραφική οικογένεια. Ο ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, και όλοι οι συνάδελφοί του στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ «εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Νίκου Γρυλλάκη, που υπηρέτησε με εργατικότητα και αφοσίωση το επάγγελμά του και έφυγε σήμερα πρόωρα από τη ζωή».

«Η αδόκητη απώλεια του συναδέλφου Νίκου Γρυλλάκη κάνει φτωχότερη τη δημοσιογραφική οικογένεια. Ο Νίκος Γρυλλάκης κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ξεχώρισε για τη μαχητικότητά του, το ήθος, αλλά και την ευσυνειδησία του. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια» σημειώνει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.

Τη θλίψη του για την αιφνίδια απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Γρυλλάκη εξέφρασε από την πλευρά του και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Ο πρόεδρος της Βουλής δήλωσε: «Ο Νίκος Γρυλλάκης, ήταν υπόδειγμα συνεπούς, φιλότιμου, μαχητή δημοσιογράφου. Διακρίθηκε ιδιαίτερα στα ρεπορτάζ των υπουργείων Περιβάλλοντος, Δημοσίων Έργων, Υποδομών και Ενέργειας. Άσκησε με συνέπεια, επαγγελματική ευθύνη και ήθος για 30 και πλέον χρόνια τη δημοσιογραφία και είχε ακόμη πολλά να προσφέρει στο πεδίο της ενημέρωσης των πολιτών. Στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια.»

«Η τραγική απώλεια του Νίκου Γρυλλάκη, που υπηρέτησε επί δεκαετίες τη δημοσιογραφία με ήθος και μαχητικότητα, αφήνει ένα μεγάλο κενό στη δημοσιογραφική οικογένεια και την ΕΡΤ» αναφέρει σε γραπτή του ανακοίνωση ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Καταλήγοντας ο κ. Τζανακόπουλος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Πηγή: skai.gr