Ανοιχτό το ενδεχόμενο οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος λόγω Τούμπας

Όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος εξετάζουν αυτή την ώρα στη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός και ο Υφυπουργός Αθλητισμού. Ωστόσο, για τις οι όποιες αποφάσεις φαίνεται ότι χρειάζεται και η σύμφωνη γνώμη της UEFA.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης αναζητείται με τη διαδικασία του αυτοφώρου, όπως έγινε γνωστό από τις εισαγγελικές αρχές. Η κατηγορία αφορά μόνο την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο και όχι την οπλοκατοχή ενώ με τις ίδιες κατηγορίες αναζητούνται και οι τέσσερις σωματοφύλακές του.

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες με την εισβολή του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας. BBC, Washington Post και Associated Press είναι κάποια από τα μέσα που κάνουν αναφορά στην εμφάνιση του κυρίου Σαββίδη. Το BBC μάλιστα αφιερώνει χώρο στην αρχική του σελίδα για το θέμα.

«Όσα απίστευτα παρακολουθούμε, πλέον, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι μια ακόμη θλιβερή απόδειξη της παρακμής και της ανυποληψίας που έχει οδηγήσει τη χώρα η καθεστωτική αντίληψη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δήλωσε η Εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.

Γεγονότα, όπως αυτά των τελευταίων ημερών, προσβάλλουν τους πολίτες και εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Ελλάδα διεθνώς προσθέτει η κ Σπυράκη.

Από πού κρατάει τον κ Τσίπρα ο Ιβάν Σαββίδης και συμπεριφέρεται έτσι, διερωτήθηκε στο ΣΚΑϊ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας πως είναι δυνατόν να μπαίνει κάποιος με όπλο στο γήπεδο, από τη στιγμή που στο γήπεδο δεν οπλοφορούν ούτε καν οι αστυνομικοί.

Αυτά συμβαίνουν πρόσθεσε σε χώρες της Λατινικής Αμερικής όπως η Κολομβία αλλά και στη Ρωσία.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης που έχει προχωρήσει σε σχέσεις συναλλαγής και στο ποδόσφαιρο, είναι τεράστιες, είπε στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ Κων/νος Κυρανάκης.

Προφανώς και ο κύριος Σαββίδης έχει τις πλάτες της Κυβέρνησης είπε στον ΣΚΑΪ ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Του χάρισε άλλωστε το πρόστιμο για την ΣΕΚΑΠ, ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι έκανε τον λαγό στο διαγωνισμό Παπά για τις τηλεοπτικές άδειες, πρόσθεσε.

Χθες ξεπεράστηκαν όλα τα όρια. Αρκεί να δει κανείς τον Διεθνή Τύπο και θα το καταλάβει αυτό είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Ανδρέας Λοβέρδος.





Πηγή: skai.gr