Εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ3

Οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέβαλαν σε στούντιο της ΕΡΤ3 όπως καταγγέλλει η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από το κτήριο της ΕΡΤ3 για την ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ζήτησαν να αναγνωστεί ψήφισμά τους, όπου έκαναν λόγο για ποινή - σκάνδαλο.

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ΕΡΤ καταδίκασε «με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την εισβολή οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας σε στούντιο της ΕΡΤ3 κατά τη διάρκεια εκπομπής σε ζωντανή μετάδοση».

Όπως τόνισε, η διακοπή της κανονικής ροής του προγράμματος συνιστά βαθιά αντιδημοκρατική πράξη, η οποία ουδόλως συνάδει προς το φίλαθλο πνεύμα.

Η ΕΡΤ σημείωσε πως επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της για τη διαφύλαξη της απρόσκοπτης λειτουργίας της. 

Τέλος, στην ανακοίνωση τονίστηκε πως «το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που αναγνώστηκε εκφράζει αποκλειστικά τους συντάκτες του συγκεκριμένου κειμένου, απόρροια και του τρόπου με τον οποίο το επέβαλαν».

Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της Super League με μηδενισμό, -3 βαθμούς, 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 30.000 ευρώ, ενώ κατέθεσαν έφεση στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο με στόχο τη μείωση της ποινής.
Πηγή: skai.gr