Πατέρας Μελίνας: Συγκαλύπτουν την υπόθεση, δεν θα μάθαινα ποτέ την αλήθεια

Για συγκάλυψη στο θέμα της τετράχρονης Μελίνας που πέθανε πριν από δύο χρόνια, κατά τη διάρκεια επέμβασης ρουτίνας, έκανε λόγο ο πατέρας της, Μάνος Παρασχάκης.

Ο κ Παρασχάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε πως αν δεν είχε θέσει ο κ Γεωργιάδης το θέμα στη βουλήδεν θα μάθαινε ποτέ την πραγματική αιτία θανάτου του παιδιού του.

«Το θέμα είναι η συγκάλυψη, δεν κολλάω στα ονόματα, αλλά στο ότι πέθανε η κόρη μου. Είναι περίεργο που καλύπτεται η δική μου υπόθεση, ενώ άλλες προχωρούν. Θέλω να το πει όλος ο κόσμος ότι υπάρχει συγκάλυψη, όχι εγώ» υπογράμμισε.

«Μου δημιουργούνται υπόνοιες αλλά προς το παρόν περιμένω να γίνουν όλα με τον σωστό τρόπο, να μιλήσουν αυτοί που πρέπει», είπε. 

Σημείωσε ότι δεν είχε ενημερωθεί ότι υπάρχει ιατρικό πόρισμα και ότι δεν τον ενημέρωσε ποτέ κανένας.

«Και τώρα ακόμα, όταν τέθηκε το θέμα στη Βουλή, δεν επικοινώνησαν μαζί μου αυτοί που έπρεπε. Έμαθα από το διαδίκτυο πως το πόρισμα έγραφε ότι το παιδί είχε αναπνευστικό σύνδρομο, από το οποίο όμως δεν πεθαίνεις έτσι απλά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ότι θέλει να μάθει γιατί πέθανε η κόρη του, ποιος φταίει για τον θάνατό της και ότι επίσης θέλει να έρθουν στα χέρια του τα χαρτιά που αποκαλύπτουν το τι πραγματικά έγινε.

«Δεν με ενδιαφέρει τι απάντησε ο κ Πολάκης στη βουλή αλλά ότι έχει πεθάνει το παιδί μου και είμαι στο σκοτάδι. Είμαστε στο 2018 και γυρνάμε την Ελλάδα στο 1930. Είμαστε Ουγκάντα, υπάρχουν καταστάσεις που γυρνάνε τη χώρα πίσω, αν τα δει κάποιος ξένος θα φρίξει» συμπλήρωσε.

Τέλος είπε πως το παιδί είχε και σουηδική υπηκοότητα και ότι θα το τραβήξει μέχρι τέλους αν δεν βγουν να μιλήσουν αυτοί που ξέρουν και πουν τι έφταιξε.
Πηγή: skai.gr - Ιωάννα Μπαζιάνα
TAGS: Βουλή