Νέα επίθεση Δημήτρη Καμμένου ενώ συνεδριάζουν οι ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό

Στη σκιά της κόντρας του Δημήτρη Καμένου με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζουν από τις 14:00 η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προκειμένου να καθοριστεί η στάση του κόμματος στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Ως τώρα οι ΑΝΕΛ αρνούνται να δεχτούν τον όρο «Μακεδονία» στο νέο όνομα.

Ο Δημήτρης Καμμένος εξαπέλυσε σήμερα νέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, διερωτώμενος πώς είναι δυνατόν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Πάνος Σκουρλέτης και ο Μάκης Μπαλαούρας να μαλώνουν τους ΑΝΕΛ όπως ο δάσκαλος πειθαρχεί τον μαθητή.

Για τον επικεφαλής του κόμματος Πάνο Καμμένο  είπε ότι δεν θα κάνει καμία κίνηση που δεν θα είναι καλά υπολογισμένη εθνικά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Μάκης Μπαλαούρας είπε πως ο Δημήτρης Καμμένος έχει προκαλέσει και στο παρελθόν προβλήματα στην συγκυβέρνηση με δηλώσεις του. Προσέθεσε πάντως πως γενικά η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ είναι πολύ καλή.

Πιο σκληρό τόνο υιοθέτησε πάντως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, λέγοντας πως ο Δημήτρης Καμμενος «έχει ξεπεράσει τα όρια».

Ο κ. Τζανακόπουλος διευκρίνισε πάντως πως οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος έχουν καλή χημεία, σημειώνοντας ότι ισχύουν οι δηλώσεις του υπουργού Άμυνας πως δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση εφόσον υπάρξει ευρεία πολιτική συναίνεση για το ονοματολογικό.
Πηγή: skai.gr