Καμμένος: Όποιος τολμήσει να ανέβει σε ελληνικό έδαφος δεν θα υπάρχει μετά

«Όποιος τολμήσει να ανέβει σε ελληνικό έδαφος δεν θα υπάρχει την επόμενη στιγμή», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, επανερχόμενος σε σκληρή γραμμή έναντι της Τουρκίας.

Κάνοντας έμμεση αλλά σαφή αναφορά στην κρίση των Ιμίων, ο κυβερνητικός εταίρος είπε με νόημα ότι ο άνεμος δεν πρόκειται να παρασύρει ξανά τις ελληνικές σημαίες, οι οποίες πλέον υποστέλλονται για να αντικατασταθούν μόνο όταν φθαρούν.

Μιλώντας στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 60 ετών από την ίδρυση της Σχολής Υποβρυχίων Καταστροφών, ο κ. Καμμένος είπε μάλιστα πως σε ό,τι αφορά την πολιτική ηγεσία οι κανόνες εμπλοκής είναι «απελευθερωμένοι», χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Η τοποθέτηση του υπουργού Άμυνας έρχεται μία ημέρα αφότου το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών προέτρεψε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να κοιτάξει στο υπουργικό του συμβούλιο για να βρει περιπτώσεις επιθετικότητας.

Ο κ. Καμμένος συνεχάρη τον διοικητή της ΜΥΚ για το επίπεδο της μονάδας και διαβεβαίωσε ότι το υπουργείο καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να υπάρξουν περεταίρω βελτιώσεις.
Πηγή: skai.gr