Σβίγκου μετά τις απολύσεις Στο Κόκκινο: Προστασία των εργαζομένων στα ΜΜΕ

Την ανάγκη να προστατευτούν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ εξέφρασε, σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, κατά την ομιλία της στην Κεντρική Επιτροπή, στη σκιά των αντιδράσεων για τις απολύσεις των εργαζομένων Στο Κόκκινο που ανήκει στο κόμμα. 

Σε αυτό το πλαίσιο, η κ. Σβίγκου ζήτησε να συνεχιστούν οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες για τη ρύθμιση του τοπίου και την προστασία των εργαζομένων, αναφερόμενη ιδιαίτερα στην κρίση των μέσων ενημέρωσης στα οποία βασικός μέτοχος είναι ΣΥΡΙΖΑ και στους τρόπους υπέρβασής της, στο πλαίσιο ενός συνολικού επανασχεδιασμού.

Η κ. Σβίγκου ολοκλήρωσε την ομιλία της με αναφορά στην απώλεια του Θεόδωρου Μιχόπουλου και στη βαθιά του πεποίθησή του ότι τα ΜΜΕ στα οποία βασικός μέτοχος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να διεισδύσουν σε ευρύτερα ακροατήρια, δυναμώνοντας ταυτόχρονα τη σχέση τους με το κόμμα.

Στο χώρο όπου συνεδριάζει η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκαν νωρίτερα εκπρόσωποι των εργαζομένων στον ραδιοσταθμό Στο Κόκκινο και ενημέρωσαν τον γραμματέα Πάνο Ρήγα και μέλη της για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Διένειμαν επίσης στα μέλη του οργάνου κείμενο με τις θέσεις τους.

Οι εργαζόμενοι Στο Κόκκινο ζητούν την ανάκληση τριών απολύσεων στον ραδιοφωνικό σταθμό και προαναγγέλλουν κινητοποιήσεις.

«Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αντισταθούμε, θα συντρίψουμε και αυτή την επίθεση όπως και άλλες» διαμηνύουν οι Κούροι μαχητές.
Πηγή: skai.gr