Θεσσαλονίκη: Νέα προβλήματα λόγω ομίχλης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Νέα προβλήματα παρουσιάστηκαν στη λειτουργία του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, λόγω της ομίχλης που κάλυψε και σήμερα, δεύτερη συνεχόμενη μέρα, την πόλη.

Τα προβλήματα παρουσιάστηκαν μετά τις 8.30 το πρωί, με την ομίχλη να «τυλίγει» την περιοχή του αεροδρομίου, καθιστώντας αδύνατη την πραγματοποίηση των πτήσεων.

Όπως προκύπτει από το πρόγραμμα αφίξεων και αναχωρήσεων της ιστοσελίδας του αεροδρομίου, δεν πραγματοποιήθηκαν τρεις πτήσεις από την Αθήνα και τα αεροσκάφη παραμένουν στον διεθνή αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος».

Οι επιβάτες καλούνται να ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας για τις διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα των πτήσεων ή να απευθύνονται για ενημέρωση στις αεροπορικές εταιρείες.

Χθες εκατοντάδες επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» υπέστησαν ταλαιπωρία, καθώς μέχρι το μεσημέρι δεν πραγματοποιήθηκε καμία πτήση λόγω της ομίχλης.

Σημειώθηκαν αρκετές ακυρώσεις πτήσεων, ενώ άλλες έγιναν κατόπιν πολύωρων καθυστερήσεων. Η κατάσταση άρχισε να ομαλοποιείται μετά το μεσημέρι όταν εκτονώθηκε η ομίχλη.
Πηγή: skai.gr