Ο Σώρρας καλεί τους οπαδούς του να πληρώσουν τα χρέη τους μέσω του κόμματός του

Κάλεσμα στους οπαδούς του να πληρώσουν όλα τα χρέη τους μέσω των γραφείων του κόμματός του, κι όχι μέσω των κανονικών οδών, απηύθυνε ο κατάδικος και φυγόδικος επικεφαλής των «Ελλήνων Συνέλευσις» Αρτέμης Σώρρας.

«Σε καλούμε στα γραφεία μας να πληρώσεις όλα σου τα χρέη, έχουν κανονιστεί τα πάντα μέσα από εντολές εξουσιοδότησης αποπληρωμής των χρεών», είπε ο καταζητούμενος Σώρρας σε ηχητικό μήνυμα που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, διαβεβαιώνοντας ότι όλα είναι νόμιμα.

Στο πλαίσιο αυτό κάλεσε τους υποστηρικτές του να εξοφλήσουν τις οφειλές τους με χρήματα, κι όχι με ομόλογα ή άλλες μεθόδους που πρότεινε παλαιότερα, όταν ισχυριζόταν ότι μπορεί να καλύψει τα χρέη των οπαδών του με τα ομόλογα της «Τράπεζας της Ανατολής».

Προσπαθώντας να εξηγήσει την αλλαγή στάσης του, ο Σώρρας είπε στους οπαδούς του ότι οι πληρωμές με χρήμα μπορούν να σταματήσουν την πλειστηρίαση των κατοικιών τους.

«Το χρωστάς στον εαυτό σου, στην υγεία σου, στα παιδιά σου […] Να σκοτώσουμε το καθεστωτικό κτήνος με χρήμα. Χρήμα δεν ζητά; Έλα να του το δώσουμε», είπε.

Ο Σώρρας είναι φυγόδικος από τον περσινό Μάρτιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σώρρας και η σύζυγός του έχουν κριθεί ένοχοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση και έχουν τιμωρηθεί με κάθειρξη οκτώ ετών έκαστος.
Πηγή: skai.gr