Εξώδικο της Beat προς τον Λυμπερόπουλο για διασπορά ψευδών ειδήσεων

Εξώδικο προς τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί, Θύμιο Λυμπερόπουλο, έστειλε η εταιρεία Beat, ζητώντας να σταματήσει τη διασπορά ψευδών και ανυπόστατων ισχυρισμών σε βάρος της.

Η Beat ζητά από τον κ. Λυμπερόπουλο να ανασκευάσει πρόσφατες δηλώσεις του αναφορικά με την μη πληρωμή φόρων από την εταιρεία, σε διαφορετική περίπτωση θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Η Beat επαναλαμβάνει πως δεν εδρεύει σε κανένα φορολογικό παράδεισο και δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε offshore εταιρεία, εδρεύουσα σε οποιονδήποτε φορολογικό παράδεισο ανά τον κόσμο, ούτε ως μέτοχος ούτε με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα.

Η εταιρεία Beat έχει ελληνικό ΑΦΜ, έχει κλείσει έξι φορολογικές χρήσεις από τη σύστασή της μέχρι το 2016 και συμμορφώνεται πλήρως στη φορολογική νομοθεσία.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της επιχείρησης, Νίκο Δρανδάκη, «η Beat ήταν πάντα υπόδειγμα – όχι μόνο καινοτομίας και εξωστρέφειας – αλλά και υπόδειγμα νομιμότητας. Για το λόγο αυτό, δεν θα ανεχθούμε τα ψέματα και τη λασπολογία, απ' όπου κι αν προέρχεται. Η Δικαιοσύνη είναι το καταφύγιο και εκεί καταφεύγουμε, ζητώντας αποκατάσταση της αλήθειας και προστασία από τους συκοφάντες, για να μπει οριστικά τέλος στους ανυπόστατους και υβριστικούς ισχυρισμούς τους».
Πηγή: skai.gr - Αχιλλέας Τόπας