Κλείσιμο

Video από τη στιγμή της σύλληψης των διακινητών στην Κέα (Pics)

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου  το λιμενικό παρουσίασε όλα τα στοιχεία που προέκυψαν μετά την χθεσινή επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψης μελών μεγάλου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών από την Αλβανία στη χώρας μας.

Αναλυτικά μέχρι τώρα έχουν γίνει 10 συλλήψεις και έχουν κατασχεθεί περισσότεροι από 1,5 τόνοι ακατέργαστης ινδικής κάνναβης ενώ στο ταχύπλοο σκάφος με το οποίο τα μέλη του κυκλώματος έκαναν τη μεταφορά των ουσιών έχει βρεθεί και σημαντικός αριθμός όπλων.




Το λιμενικό με συντονισμένες ενέργειες κατάφερε να αποκρυπτογραφήσει τις διαδρομές των εμπόρων ναρκωτικών από τις ακτές της Αλβανίας και μετά από μεγάλη επιχείρηση εχθές κατάφερε να ακινητοποιήσει το ταχύπλοο με το οποίο γινόταν η μεταφορά των ουσιών στη χώρα μας.
Αξίζει να σημειωθεί πως από τους δέκα συλληφθέντες 6 είναι Αλβανοί, δύο είναι Ιταλοί, ένας Βούλγαρος και ένας Έλληνας ενώ είναι σε εξέλιξη οι ανακρίσεις από τις οποίες πιθανότατα θα προκύψουν στοιχεία και για άλλα μέλη του κυκλώματος.




Κατά την επιχείρηση υπήρξε και ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα στα μέλη του κυκλώματος και τα μέλη του Λιμενικού Σώματος ενώ κατά την διάρκεια της καταδίωξης μέλη του Λ.Σ έπεσαν στη θάλασσα και τραυματίστηκαν ελαφρά. 




Δείτε το σχετικό Video 


Πηγή: skai.gr