Γλυφάδα: Μαχαίρωσε αστυνομικό μετά από κλήση για παράνομη στάθμευση

Ένας 37χρονος που σύμφωνα με την αστυνομία πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, στην Γλυφάδα, μετά από ένταση που προκλήθηκε, με αφορμή μια κλήση για παράνομη στάθμευση. Ο αστυνομικός είναι εκτός κινδύνου καθώς τραυματίστηκε ελαφρά.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι, στην πλατεία Εσπερίδων της Γλυφάδας. Ο δράστης που είχε παρκάρει παράνομα, δέχθηκε κλήση από αστυνομικούς της τροχαίας που πραγματοποιούσαν σχετικούς ελέγχους στο σημείο.

Αρχικά επιτέθηκε φραστικά στους αστυνομικούς και στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει με τους ένστολους να επιχειρούν να τον εμποδίσουν. Τελικά ο άνδρας κατάφερε να μπει σε ένα κατάστημα οπτικών. 

Στο σημείο έσπευσαν και άλλοι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Μάλιστα ένας συνάδελφός τους, αν και εκτός υπηρεσίας, μπήκε στο κατάστημα προσπαθώντας να παρέμβει, όπου και δέχθηκε την επίθεση με μαχαίρι από τον 37χρονο. 

Ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στην κοιλιακή χώρα, την ώρα που ο δράσης επιτέθηκε και στους υπόλοιπους αστυνομικούς και προκαλώντας φθορές στο κατάστημα. 

Λίγα λεπτά αργότερα συνελήφθη και το περιστατικό έλαβε τέλος, με τον τραυματία να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. 


Πηγή: skai.gr