Σε χωριστές φυλακές και προς χωριστές ζωές Άκης και Βίκυ Σταμάτη

Αμίλητοι στο Μεταγωγών πέρασαν τη χτεσινή νύχτα κρατούμενοι Άκης και Βίκυ, ενώ σήμερα Πέμπτη οδηγούνται σε διαφορετικές φυλακές, για να συνεχίσουν να εκτιμούν το υπόλοιπο των ποινών τους.

Στις φυλακές Ελαιώνα Θήβας οδηγείται εντός της ημέρας η Βίκυ Σταμάτη, μετά από την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας, που την έκρινε ενοχή σε δεύτερο βαθμό, για την υπόθεση με τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου συνελήφθη χτες τη νύχτα, μετά από την δικαστική απόφαση περί επιστροφής της στη φυλακή. Κρατήθηκε στο τμήμα Μεταγωγών και σήμερα ταξιδεύει για τις φυλακές Ελαιώνα.

Τραγικές ώρες περνάει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μετά από την δημόσια ανακοίνωση της Βίκυς, που μέσω δικηγορικού γραφείου δήλωσε την απόφαση της για το τέλος του γάμου τους. Η εικόνα, για όσους ήταν κοντά τους χτες το βράδυ στο Μεταγωγών, ήταν θλιβερή, καθώς η Βίκυ δεν δέχτηκε ούτε μια λέξη να ανταλλάξει μαζί του..

Υπό κατάρρευση ο Άκης Τσοχατζόπουλος, που τώρα πια αγωνιά και για τον εάν θα βλέπει τον ανήλικο γιο του, που έχει και το όνομα του, οδηγείται σήμερα στις φυλακές Χαλκίδας, όπου θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής τους, μετά από την καταδίκη του σε 19 χρόνια από το Πενταμελές Εφετείο, που τον έκρινε ένοχο σε δεύτερο βαθμό.

Η Βίκυ μεταφέρεται στις φυλακές Ελαιώνα, για να εκτίσει ένα πολύ μικρό υπόλοιπο ποινής, καθώς ο συνήγορος της πρόκειται να καταθέσει άμεσα αίτηση, για υφ’ όρων απόλυση της από τις φυλακές, επικαλούμενος τις ανάγκες του ανηλίκου παιδιού της, που μένει μόνο του με την υπερήλικα γιαγιά.

Πηγή: Μαίρη Μπενέα - skai.gr