Το ζεϊμπέκικο του Κουρουμπλή (video)

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ήταν από τους προσκεκλημένους στην ονομαστική εορτή του ιδιοκτήτη του δεξαμενόπλοιου Αγία Ζώνη ΙΙ, τον Μάρτιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας parapolitika.gr

Όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα, ο υπουργός Ναυτιλίας είχε παρευρεθεί στις 4 Μαρτίου του 2017 στην γιορτή του Θεόδωρου Κουντούρη, όπου διασκέδασε μαζί με τον πλοιοκτήτη του βυθισμένου δεξαμενόπλοιου, που στις 10 Σεπτεμβρίου προκάλεσε εκτεταμένη περιβαλλοντική καταστροφή στον Σαρωνικό.

Για «λάσπη» κατηγορεί τα parapolitika ο υπουργός

Για λυπηρό επεισόδιο που «αναδεικνύει τον ιστό της λάσπης που υφαίνεται για το πρόσωπο του, με σαφή στόχο να πληγεί η κυβέρνηση», κάνει λόγο σε σημερινή του ανακοίνωση ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, σχολιάζοντας το σχετικό δημοσίευμα.

«Ο συνδυασμός ενός άσχετου γεγονότος με το ναυάγιο του δεξαμενοπλοίου αποδεικνύει τον πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει όσοι ήλπιζαν να μας χρεώσουν αναποτελεσματικότητα και ολιγωρία», αναφέρει ο υπουργός και προσθέτει ότι στην εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε «ήταν η Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας για την οποία υπάρχει και σχετική ανακοίνωσή του».

«Θεωρώ αυτονόητο ότι το να αποδέχεται ο υπουργός προσκλήσεις εκπροσώπων του παραγωγικού ιστού της χώρας, δεν είναι μόνο συμβατό με τη δραστηριότητά του, αλλά και επιβεβλημένο.

Στο παρελθόν, ο πλοιοκτήτης έχει ερευνηθεί και για λαθρεμπόριο καυσίμων (δύο πλοία του είχαν μάλιστα κατασχεθεί), αλλά τελικώς αθωώθηκε με βούλευμα.

Μεταξύ άλλων, το ρεπορτάζ περιλαμβάνει και βίντεο με τον υπουργό να χορεύει ζεϊμπέκικο. Όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα, το στιγμιότυπο είναι τραβηγμένο από την γιορτή του Θεόδωρου Κουντούρη, σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της παραλιακής αλλά ο υπουργός κάνει λόγο για δημοσίευμα που αποκαλύπτει «το DNA ενός αναχρονιστικού μηχανισμού». 

Πηγή: skai.gr