Απολογισμός τροφίμων «Όλοι Μαζί Μπορούμε» Ιούνιος 2017

Άμεση και συγκινητική ήταν για ακόμα μία φορά η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας.
5.394.600 κιλά τροφίμων
συγκεντρώθηκαν από την έναρξη της λειτουργίας του, μέχρι τον Ιούνιο του 2017.

Τον Ιούνιο του 2017, οι πηγές από τις οποίες συγκεντρώθηκαν τρόφιμα ήταν τα καλάθια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» από τα Super Markets της χώρας, οι ηλεκτρονικές αγορές μέσω του «Με ένα κλικ μπορείς», ο 4ος Αγώνας Δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», καθώς και ο Τελικός Αγώνας Δημοσιογραφικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ, η εκδήλωση της Hellenic Shipbrokers Association, το Color Day Festival και το Πρωτάθλημα γυμναστικής EGO Stargym Contest&Festival .

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν, διετέθησαν τον μήνα Ιούνιο, στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τις Μητροπόλεις της Ελλάδος, στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Μαραθώνα και του Δήμου Περάματος, στην Κιβωτό του Κόσμου και στην Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

Η συμμετοχή όλων των πολιτών κρίνεται αναγκαία περισσότερο από ποτέ και οι ανάγκες των συνανθρώπων μας παραμένουν μεγάλες.

Και η προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζεται!

Πηγή: skai.gr