Κλείσιμο

Αγωγή Star κατά Παππά - Τσακαλώτου - Κρέτσου και Δημοσίου

Αγωγή εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου και ονομαστικά εναντίον των Υπουργών Νίκου Παππά και Ευκλείδη Τσακαλώτου αλλά και του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης, Λευτέρη Κρέτσου, που το εκπροσωπούν, κατέθεσε ο Τηλεοπτικός Σταθμός STAR διεκδικώντας αποζημίωση 32,4 εκατομμυρίων ευρώ για ζημιά που υπέστη από «την παράνομη μη αδειοδότησή του στον περσινό διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες».

Ο τηλεοπτικός σταθμός υποστηρίζει,οτι εξαιτίας της μη αδειοδότησής του έχασε διάφορα προγράμματα που είχε κλείσει και υπέστη ζημιά από διαφυγόντα έσοδα.

Ζητά επίσης, μεταξύ άλλων, να του επιστραφούν περίπου 300.000 ευρώ για τα έξοδα του φακέλου που ετοίμασε για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό αλλά και 100.000 ευρω για ηθική βλάβη που υπέστη από φράσεις όπως «αεροπειρατεία καναλαρχών» και άλλες παρόμοιες.

Ο Νίκος Παππάς απάντησε μέσω twitter προτρέποντας το STAR να απευθυνθεί στο «ταμείο απόρων καναλαρχών και αποτυχημένων manager».

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής στο μήνυμά του σημειώνει αναλυτικά: «Το Star έχασε το Survivor και ζητά αποζημίωση 32 εκατ. ευρώ. Να απευθυνθεί στο ταμείο απόρων, παρανόμων καναλαρχών και αποτυχημένων μάνατζερ».

Πηγή: skai.gr