Κλείσιμο

Απάντηση με αιχμές από ΠΟΑΣΥ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, αναφέρει σε ανακοίνωσή της με αφορμή την απαγόρευση συγκεντρώσεων την Πέμπτη σε Εξάρχεια και Κολωνάκι (άρα και τη δική της): «Την ούτως ή άλλως προαναγγελθείσα απαγόρευση της ανοιχτής συγκέντρωσής μας, στην Πλατεία Εξαρχείων, εμείς οι Έλληνες Αστυνομικοί που έχουμε ορκιστεί πίστη στο Σύνταγμα και υπακοή στους νόμους του Κράτους, ασφαλώς θα υπακούσουμε. Ας έχουν οι διοικούντες ολόκληρη την ευθύνη της δικής τους δειλίας».

Η ΠΟΑΣΥ προσθέτει ότι η επιδίωξη της να ξεκινήσει ένας διάλογος θα επιτευχθεί «αν όχι αύριο, λίγο αργότερα».

Η Ομοσπονδία εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγο Αλκιβιάδη Ασημακόπουλο, ζητώντας ενημέρωση για τους λόγους της απαγόρευσης.

«Η επιδίωξή μας να ξεκινήσει επιτέλους διάλογος για ένα θέμα που όλοι γνωρίζουν και υποκρίνονται τον ανήξερο, θα επιτευχθεί αν όχι αύριο, λίγο αργότερα. Δεν θα έχουν οι διοικούντες για πολλές φορές το σθένος να ακυρώνουν ή και να καταργούν τον διάλογο», σημειώνει η ΠΟΑΣΥ.
Τέλος, αναφέρει: «Είμαστε περήφανοι για την πρωτοβουλία μας, την οποία την υποστηρίζει η πλειονότητα της Ελληνικής Κοινωνίας. Τα θέματα λύνονται με διάλογο και δημοκρατικές διαδικασίες τις οποίες πιστεύουμε και υπηρετούμε παντοτινά. Θα επανέλθουμε...».
Πηγή: skai.gr