Απολογισμός τροφίμων «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

5.320.063 κιλά τροφίμων συγκεντρώθηκαν μέχρι τον Μάιο του 2017 μέσα από τις προσπάθειες του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Άμεση και συγκινητική ήταν για ακόμα μία φορά η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας.

Οι πηγές από τις οποίες συγκεντρώθηκαν τρόφιμα ήταν: τα καλάθια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» από τα Super Markets της χώρας, οι ηλεκτρονικές αγορές μέσω του «Με ένα κλικ μπορείς», οι δωρεάν θεατρικές παραστάσεις με μοναδικό αντίτιμο τη συνεισφορά των πολιτών σε τρόφιμα και διάφορες εκδηλώσεις.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν διετέθησαν στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τις Μητροπόλεις της Ελλάδος για συσσίτια και αποστολές δεμάτων, στα κοινωνικά παντοπωλεία Δήμων και σε ιδρύματα όλης της χώρας, ώστε οι συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη να μπορούν να εξασφαλίζουν το καθημερινό τους φαγητό.

Με την ενέργειά του αυτή ο κόσμος απέδειξε για μια ακόμη φορά το αίσθημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που έχουν απέναντι στον συνάνθρωπο. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κατάφεραν να συμβάλλουν έστω και λίγο στην ανακούφιση των ανθρώπων που έχουν ανάγκη, προσφέροντας χέρι βοηθείας.

Η συμμετοχή όλων των πολιτών κρίνεται αναγκαία περισσότερο από ποτέ και οι ανάγκες των συνανθρώπων μας παραμένουν μεγάλες.

Και η προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζεται.


Πηγή: skai.gr