Κέρκυρα: Συνελήφθη 68χρονος για μαστροπεία

Για μαστροπεία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων συνελήφθη, σε περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας, 68χρονος ημεδαπός, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης - μπαρ.

Ο 68χρονος συνελήφθη όταν αστυνομικός, προσποιούμενος τον πελάτη, του έδωσε χρηματικό ποσό, με προσημειωμένα χαρτονομίσματα για ερωτική συνεύρεση με μία 51χρονη.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στους χώρους του μπαρ, αλλά και στην κατοχή του 68χρονου και της 51χρονης, που φέρεται ότι εκδιδόταν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, μεταξύ των οποίων και η προσημειωμένη χρηματική αμοιβή, 92 μάρκες, μία κάμερα ασφαλείας, η οποία επόπτευε και μέρος δημοσίας οδού καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Συγκατηγορούμενη στην υπόθεση μαστροπείας, μαζί με τον 68χρονο, για τις ίδιες παραβάσεις, είναι και η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, μία 38χρονη υπήκοος Τσεχίας, η οποία αναζητείται.

Ο 68χρονος που κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ η 51χρονη κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.
Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ