Όλοι Μαζί Μπορούμε - Συγκεντρώνουμε τρόφιμα μέσω Χ.Α.Ν.Θ.

Το Σάββατο του Λαζάρου, 8 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως και τις 3 το μεσημέρι, στο χώρο της Κεντρικής Εισόδου της Χ.Α.Ν.Θ., τα μέλη, οι εργαζόμενοι και οι φίλοι της Οργάνωσης συλλέγουν σακούλες με τρόφιμα για το «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Η Χ.Α.Ν.Θ. προσκαλεί όλη την πόλη να συμμετάσχει στη συλλογή τροφίμων και ανταποδίδει με τον δικό της τρόπο, προσφέροντας στο κοινό δωρεάν δράσεις και ομαδικά παιχνίδια από τους συνεργάτες και τους εθελοντές της, όπως παράσταση κουκλοθεάτρου, θεατρικό παιχνίδι, κατασκηνωτικά παιχνίδια, αθλητικές δράστηριότητες μάθημα capoeira, δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής ηλικίας κτλ.

Οικοδεσπότες στη διαδικασία προσφοράς και ανταπόδοσης είναι οι Κατασκηνώσεις της Χ.Α.Ν.Θ., με τη συμμετοχή των κατασκηνωτών και των εθελοντών στελεχών και εκπαιδευτών της, πραγματώνοντας τον βασικό σκοπό της Οργάνωσης που είναι να εμπνέουν τους νέους ώστε να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι, δίνοντας ερεθίσματα και δημιουργώντας εμπειρίες μέσα από τις οποίες οι κατασκηνωτές βελτιώνουν τις ικανότητές τους και αναπτύσσουν την προσωπικότητα τους.

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Όλοι Μαζί Μπορούμε και ανταποδίδουμε!


INFO
Σάββατο 8 Απριλίου, 10 π.μ. - 3 μ.μ., Κεντρική Είσοδος Χ.Α.Ν.Θ.

Τηλέφωνο: 231 600 1000
e-mail: p-relations@ymca.gr / camps@ymca.gr/socialaction@ymca.gr
Επίσημη σελίδα της Χ.Α.Ν.Θ. στο Facebook: www.facebook.com/pg/ymcaGreece/

Πηγή: skai.gr