Τη Δευτέρα μιλάνε τα ηλεκτρονικά αποτυπώματα του «διαγγέλματος» Σώρρα

Τα αποτελέσματα των ερευνών πάνω στα ηλεκτρονικά «αποτυπώματα» του διαδικτυακού διαγγέλματος του φυγόποινου Αρτέμη Σώρρα, αναμένουν αύριο (Δευτέρα) τα στελέχη της Ασφάλειας Αττικής.

Το Σάββατο έγιναν έρευνες στις οικίες των τεσσάρων παιδιών του καταζητούμενου σε Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα και Μεσόγεια και σε δύο κατοικίες στην Αχαΐα, χωρίς όμως να προκύψει κάτι σημαντικό.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν επίσης ότι τα «επίσημα» τηλέφωνα του Αρτέμη Σώρρα αλλά και της συζύγου του έκλεισαν από το μεσημέρι της Παρασκευής.

Όσον αφορά την «κρυψώνα» του επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις», οι αρμόδιοι αστυνομικοί έχουν ενδείξεις ότι ο Σώρρας και η σύζυγός του μπορεί να έφυγαν ακτοπλοϊκώς από Πάτρα με κατεύθυνση την Ιταλία, χωρίς όμως να αποκλείουν το ενδεχόμενο να κρύβεται στην χώρα μας, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

Σε περίπτωση που έχει κατευθυνθεί σε γειτονική χώρα, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως μπορεί να επιχειρήσει να διαφύγει σε κάποια άλλη της Λατινικής Αμερικής, πριν εκδοθεί διεθνές ένταλμα για τη σύλληψή του.

Η απόφαση της καταδίκης του πρέπει να καθαρογραφεί και στη συνέχεια να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, που θα μετατραπεί σε διεθνές, προκειμένου να αναζητηθεί και στο εξωτερικό αν υπάρχουν στοιχεία διαμονής του.
Πηγή: skai.gr