To No Finish Line έρχεται στην Αθήνα

Το πρώτο ελληνικό “No Finish Line”, θα γίνει από τις 26 έως τις 30 Απριλίου στην Αθήνα με πρωτοβουλία του NFL International και σε συνεργασία με τον σύλλογο Ερμής 1877, όλοι θα μπορούν να τρέξουν για καλό σκοπό στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Το “No Finish Line” είναι κάτι μοναδικό παγκοσμίως, είναι αγώνας ευαισθητοποίησης και προσφοράς, όπου μέσα σε 90 συνεχόμενες ώρες, ο κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου ηλικίας μπορεί να προσφέρει περπατώντας ή τρέχοντας χωρίς κανέναν χρονικό ή χιλιομετρικό περιορισμό.

Η βασική ιδέα του “No Finish Line” είναι τα χιλιόμετρα να μετατρέπονται σε χρήματα για να στηριχθούν τα παιδικά ιδρύματα του “Μαζί για το Παιδί”. Η ένωση δέκα παιδικών ιδρυμάτων μέσω του NFL Athens θα υλοποιήσει το μεγάλο πρόγραμμα σίτισης άπορων οικογενειών με ανήλικα παιδιά που υποφέρουν από το σοκ της φτώχειας.

Όλοι όσοι θέλουν μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το Kανάλι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και να προσφέρουν χρήματα καταγράφοντας χιλιόμετρα.
Η εκκίνηση στο πρώτο NFL Athens θα δοθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου ώρα 7μμ και ο τερματισμός θα είναι μετά από 90 ώρες, την Κυριακή 30 Απριλίου ώρα 1μμ. Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι ανεξαιρέτως και ανεξαρτήτου ηλικίας, από μικρούς ενός έτους έως μεγάλους 101 ετών!

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και αναλυτικές λεπτομέρειες για τις εγγραφές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο info@nflathens.com

Χορηγός επικοινωνίας ΣΚΑΪ.

Πηγή: skai.gr