Τραγικός πατέρας: Το σπορ αυτοκίνητο έκανε κόντρα με άλλο όχημα

Για δεύτερο σπορ πολυτελές όχημα, που μάλλον έκανε κόντρες με εκείνο που σκόρπισε το θάνατο στην Εθνική Οδό, έκανε λόγο ο σύζυγος της γυναίκας που σκοτωθηκε μαζι με το παιδί τους στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του στο χώρο στάθμευσης κοντά στη Θήβα.

«Πρέπει να "πατιόντουσαν" με άλλο αυτοκίνητο, πρέπει να είχε ξένες πινακίδες, βουλγάρικες» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο κανάλι Epsilon. 

Όπως ανέφερε
, μετά το δυστύχημα, ο νεαρός οδηγός άλλου αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων έκανε όπισθεν και προσφέρθηκε να τον βοηθήσει κλαίγοντας.

«Άδειος δρόμος δυο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ, δεν είμαι σίγουρος, να είχαν ή σχέσεις ή φιλίες ή απλώς να έτυχε» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Πήγαινε πάνω από 300 χιλιόμετρα» δήλωσε ακόμη για τον νεαρό που έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε πάνω στο αυτοκίνητο του.

«Νόμιζα ότι βλέπω
ένα έργο… Προσπάθησα να σώσω την οικογένειά μου, αλλά τι να σώσω; Σκοτώθηκαν ακαριαία Έψαχνα την οικογένειά μου στα καμένα» ήταν η συγκλονιστική δήλωσή του για το τραγικό συμβάν.

Ο ίδιος έδωσε συλλυπητήρια στην οικογένεια του οδηγού, αναφέροντας ότι δεν ήθελε να το κάνει αυτό. «Το είδα, ένα νεαρό παιδί, νεκρό μπροστά μου… Έφταιγε δεν έφταιγε η ψυχούλα του το ξέρει και αυτού» είπε.

Περίπου 1.800 άνθρωποι χάθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα στον ένα περίπου χρόνο που μεσολάβησε από το αυτοκινητικό δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη μέχρι το τραγικό δυστύχημα της Κυριακής τόνισε στο μεταξύ στον ΣΚΑΪ ο εκπαιδευτής οδικής συμπεριφοράς Τάσος Μαρκουΐζος, ευρύτερα γνωστός ως Ιαβέρης.

Πηγή: skai.gr