Βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου

Άτομα ντυμένα μασκαράδες έριξαν βόμβες μολότοφ στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου. Μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή. H αστυνομία προχώρησε σε 35 προσαγωγές

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας ενώ σε εξέλιξη είναι και οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ στην επίθεση συμμετείχαν περίπου 30 άτομα τα οποία και πέταξαν 5 βόμβες μολότοφ στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από την επίθεση υπάρχουν υλικές ζημιές στην τζαμαρία του κτιρίου και σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Για δολοφονική επίθεση κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ

"Η σημερινή δολοφονική επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πλήγμα κατά της Δημοκρατίας. Οι τραμπούκοι που δεν δίστασαν καν να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με το λαϊκό κίνημα ούτε με οποιαδήποτε ιδεολογία. Πρόκειται για ανθρώπους του υποκόσμου, απόλυτα περιθωριοποιημένους" υπογραμμίζει Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγοντας "δεν πρόκειται να φοβηθούμε, δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε. Θα συνεχίσουμε αταλάντευτοι τον αγώνα μας απέναντι στη διαπλοκή, τα κάθε είδους συμφέροντα, για την υπεράσπιση των πιο αδύναμων."

Υπογραμμίζεται πως από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ ενώ έχουν γίνει και 21 προσαγωγές από την αστυνομία. 
Πηγή: skai.gr