Ουρές χιλιομέτρων στην Αττική Οδό εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος

Έντονες καθυστερήσεις παρατηρούνται στην Αττική Οδό και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς την Ελευσίνα, εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος που συνέβη νωρίτερα στο ύψος της Κηφισίας, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί μποτιλιάρισμα επτά περίπου χιλιομέτρων.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται από το ύψος της Αγίας Παρασκευής και της Μαραθώνος προς την Κηφισίας.

Η Αττική Οδός έχει κλείσει προσωρινά τους κόμβους Μαραθώνος, Ανθούσας, Δουκίσσης Πλακεντίας και Πεντέλης προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κίνηση.

Παράλληλα υπάρχουν καταγγελίες ότι οδηγοί έχουν κλείσει με τα οχήματά τους τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) με αποτέλεσμα να παρεμποδίζονται τα ασθενοφόρα που προσπαθούν να φτάσουν στο σημείο, προκειμένου να παραλάβουν τους τραυματίες του τροχαίου ατυχήματος.

Για το συμβάν εξέδωσε ανακοίνωση το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, καθώς στο τροχαίο ενεπλάκη 40χρονος υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας ο οποίος βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία και κινούταν επί της Αττικής Οδού, με υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα της Αερονομίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 09:50, 40χρονος Υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα της Αερονομίας, στο 29ο χιλιόμετρο της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Διεκομίσθη, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «ΚΑΤ», όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται.
Πηγή: skai.gr