Hγουμενίτσα: Μετέφεραν... 125 κιλά χασίς

Ούτε 10, ούτε 20, αλλά... 125 κιλά χασίς μετέφεραν δύο άνδρες που συνελήφθησαν την Πέμπτη μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας.

Οι δύο συλληφθέντες Έλληνες, ηλικίας 40 και 50 χρονών,  κατηγορούνται για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.



Ο 40χρονος μετέφερε με αυτοκίνητο τριάντα δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 125 κιλών και 282 γραμμαρίων, ενώ ο 50χρονος, ως οδηγός άλλος οχήματος, λειτουργούσε ως προπομπός του πρώτου οχήματος και ενημέρωνε τον 40χρονο για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων.

Συνολικά κατασχέθηκαν όλες οι ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, τα δύο αυτοκίνητα των δραστών, τρία κινητά τηλέφωνα και μια ταμπλέτα. Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Πηγή: skai.gr