Κλείσιμο

Μηνυτήρια αναφορά κατά του Πολάκη καταθέτουν οι νοσοκόμοι

Μηνυτήρια αναφορά και αγωγή αποζημίωσης κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη καταθέτει την Τετάρτη το μεσημέρι η ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων).

Σημειώνεται ότι ο κ. Πολάκης κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο ότι στη συνέντευξή του στην Guardian για την κατάσταση του ΕΣΥ είπε αισχρά ψέματα και έδωσε στοιχεία του 2012, τότε που -όπως αναφέρει- «προσκύναγε τον Βενιζέλο και έγλειφε τον Άδωνι». Ακόμη, υποστηρίζει ότι συκοφάντησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επειδή έκοψε στους συνδικαλιστές «τη μάσα και τις εξυπηρετήσεις».  

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία διεκδικεί την επιδίκαση ποσού 100.000 ευρώ το οποίο θα διατεθεί εξ ολοκλήρου στα Νοσοκομεία για αγορά υλικών και επισκευή του Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού τους. Η μηνυτήρια αναφορά θα κατατεθεί από το Προεδρείο της ΠΟΕΔΗΝ και τη Νομική Σύμβουλο της ΠΟΕΔΗΝ.

«Την Τετάρτη η ΠΟΕΔΗΝ 18/1/2017 12:30 το μεσημέρι στο κτίριο 16 των Δικαστηρίων (Σχολή Ευελπίδων) θα καταθέσει Μηνυτήρια Αναφορά και Αγωγή αποζημίωσης κατά του κου Πολάκη για την αποκατάσταση του κύρους της Ομοσπονδίας και του Προέδρου» τονίζεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ.
Πηγή: skai.gr