Κλείσιμο

Αμοιρίδη: Ο εραστής μου ζήλευε – Την «καίει» ο συνεργός του ζεύγους

Στον εραστή της, αστυνομικό Sergio Gomes Moreira Filho, επέρριψε όλες τις ευθύνες για τη δολοφονία του Κυριάκου Αμοιρίδη η σύζυγός του, ωστόσο ο εξάδελφός του, και συνεργός τους, «έδειξε» αυτήν ως την «εγκέφαλο» της δολοφονίας.

«Δεν συμμετείχα στη δολοφονία του συζύγου μου» δήλωσε, σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ, κλαίγοντας στην απολογία της στους αστυνομικούς, η σύζυγος του έλληνα πρέσβη στη Μπραζίλια, Φρανσουάζ.

No facebook da mulher do embaixador Francoise Amiridis, embaixador da Grecia no Brasil, Kyriakos Amiridis

«Δεν είμαι ένοχη… δεν μπορούσα να αποφύγω το έγκλημα» πρόσθεσε. Η γυναίκα «έσπασε», και έκανε τις δηλώσεις αυτές, αφότου οι αστυνομικοί της έδειξαν πλάνα της κάμερας ασφαλείας που δείχνουν τον αστυνομικό και τον εξάδελφό του να κουβαλάνε το πτώμα από το εξοχικό τους τυλιγμένο σε ένα χαλί.



Η Αμοιρίδη, ανέφερε ότι γνωρίστηκε με τον Sergio Gomes Moreira Filho πριν έξι μήνες, οπότε και συνήψαν σχέση. Όπως υποστήριξε η σχέση της με τον πρέσβη προκαλούσε «δυσφορία» στον εραστή της, κάτι που προκάλεσε το κίνητρο για το φόνο.

A imagem que desesperou Francoise

Ωστόσο, ο εξάδελφος του δολοφόνου, Eduardo Tedeschi ο οποίος βοήθησε στη μεταφορά του πτώματος, , «καίει» την Αμοιρίδη. Όπως δήλωσε στη δική του απολογία, η γυναίκα σχεδίασε τη δολοφονία, δελεάζοντάς τον μάλιστα με 80.000 δολάρια για να βοηθήσει στην υλοποίηση του σχεδίου. Τα χρήματα θα τα λάμβανε 1 μήνα αργότερα.

O policial e a mala do carro aberto



Πηγή: skai.gr