Κλείσιμο

«Πλάνα κάμερας δείχνουν τον αστυνομικό να μεταφέρει τον Αμοιρίδη στο αμάξι»

Για πλάνα από κάμερα ασφαλείας, που δείχνουν τον αστυνομικό Sergio Gomes Moreira Filho, φερόμενο ως εραστή της Φρανσουάζ Αμοιρίδη, να σύρει ένα «μεγάλο αντικείμενο» από το διαμέρισμα του στο αμάξι, την ημέρα του εγκλήματος, (Δευτέρα) κάνουν τώρα λόγο τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ επικαλούμενα αστυνομικές πηγές. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν κηλίδες αίματος σε έναν καναπέ.

Φρανσουάζ Αμοιρίδη - Sergio Gomes Moreira Filho (φωτογραφίες Globo)

Σύμφωνα με άνδρες της βραζιλιάνικης αστυνομίας ο 59χρονος διπλωμάτης μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου, ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη η σορός, αλλά ο κατηγορούμενος αστυνομικός ομολόγησε το έγκλημα.

Το πτώμα του 59χρονου πρέσβη της Ελλάδας στην Μπραζίλια βρέθηκε απανθρακωμένο μέσα σε ένα λευκό όχημα σε μια προσπάθεια να εξαφανιστούν τα ίχνη του δράστη της στυγερής δολοφονίας.



Σύμφωνα με πηγές της βραζιλιάνικης αστυνομίας, που επικαλούνται τα ΜΜΕ της χώρας,  το θύμα και η σύζυγός του είχαν μια «έντονη συζήτηση» με την Φρανσουάζ, κατόπιν να επικοινωνεί με τον εραστή της για να τον ενημερώσει Sergio Gomes Moreira Filho και να σχεδιάζουν από ‘κει και πέρα το έγκλημα. Οι αρχές συνέλαβαν την Αμοιρίδη, και τον εραστή της.


Francoise, mulher do embaixador da Grecia, nao falou com a imprensa



Πηγή: skai.gr