Προφυλακιστέος ο 60χρονος για τη δολοφονία στην Πανόρμου

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 60χρονος πρώην αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία ενός ιδιοκτήτη γυμναστηρίου το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής στην συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπέδιου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος, που ήταν το 2012 υποψήφιος με τη ΧΑ στο νομό Μεσσηνίας, υποστήριξε στην απολογία του ότι βρισκόταν σε άμυνα και πως το θύμα του επιτέθηκε με ένα αλουμινένιο σωλήνα και ξύλινη αυτοσχέδια ασπίδα, στήνοντάς του ενέδρα. Μάλιστα, υποστήριξε ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει.

"Δέχθηκα απρόκλητη επίθεση από το θύμα" φέρεται να υποστήριξε ο κατηγορούμενος. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε δε, πως είχαν με το θύμα διάφορες λόγω των καμερών που είχε τοποθετήσει στο γυμναστήριο.

Επιπλέον, ο κατηγορούμενος τόνισε πως πάνω στον καυγά με το θύμα ο τελευταίος τον χτύπησε με τον σωλήνα με αποτέλεσμα το χέρι του πάνω στη συμπλοκή να αλλάξει φορά και να πυροβολήσει προς το θύμα. Μάλιστα, επισήμανε σύμφωνα με πληροφορίες πως την πρώτη φορά πυροβόλησε στον αέρα.

Ο δικηγόρος του Νικόλαος Στούμπας τόνισε πως υπήρχαν προστριβές για τις κάμερες, και πως το θύμα τον είχε απειλήσει καθώς ο κατηγορούμενος είχε κάνει καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές για το ζήτημα.
Πηγή: Δημήτρης Δαμιανός